Live blackjack mogelijkheden

Als je een echte blackjack liefhebber bent, dan zal live blackjack vast en zeker goed in de smaak vallen bij jou. Blackjack spelen online is iets wat veel mensen graag doen en daarom is het goed om er ook kennis mee te maken. Het is belangrijk dat je op je gemak nagaat welke variant je zou willen spelen en wat je kansen zijn. Je zou bijv. met lage of met hoge bedragen kunnen spelen. Maar je kunt ook eerst gratis spelen en later pas voor geld. Alles heb je zelf in de hand, maar het gaat er om dat je geniet van het spel. Lees daarom meer over de betrouwbaarheid, regels eigen maken, een strategie en het begin van jouw nieuwe hobby!

Betrouwbaar spel

Voordat de keuze gemaakt wordt om live blackjack te spelen, is het goed om na te gaan waar je betrouwbaar kunt spelen. Het voordeel van live spelen is dat je alle handelingen kunt volgen van een dealer. Zo weet je ook dat je met een eerlijk spel te maken hebt. Je ziet hoe dat de kaarten worden gedeeld en je zou ook zelfs vragen kunnen stellen wanneer je aan het spelen bent. Ook worden de vragen dan beantwoord en kun je met andere spelers contact zoeken en chatten. Dit is in jouw voordeel want zo kan het spel extra leuk en spannend worden.

Live blackjack tips

Spelregels leren kennen

Het is altijd eenvoudig gezegd, leer de spelregels uit je hoofd en dan kun je een gokje wagen. Maar hoe leer je deze dan aan? Dit kan door te oefenen. Live spelen kan pas goed gaan wanneer je de spelregels kent. Oefen daarom het gewone tafelspel blackjack en dan kun je zien hoe het in zijn werk gaat. Jouw doel is namelijk continu om 21 punten te behalen of om er zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen. Als je over de 21 punten heen gaat dan heb je verloren en ben je hoe dan ook je inzet kwijt. Toch kan er ook met een strategie worden gespeeld. Ook daarbij is aan te raden om eerst te oefenen en dan pas voor geld te spelen. Je weet zo namelijk wat de regels zijn en wat de gevolgen kunnen zijn.

Een houvast tijdens het spelen is vaak prettig, maar houd er wel rekening mee dat je gaat gokken en dat winst en verlies heel dicht bij elkaar liggen. Hoe gaat dat in zijn werk? Speel alleen met bedragen die je echt kunt missen en blijf verantwoord gokken. Op deze manier kun je het voor jezelf leuk houden en als je dan wint is dat mooi meegenomen.

Tips blackjack

Nog een paar tips als je blackjack gaat spelen:

  1. Houd voor jezelf een limiet vast en ga daar niet overheen.
  2. Speel met lage bedragen zodat je langer met je geld kunt doen.
  3. Houd bonussen in de gaten zodat je extra speelgeld kunt innen.
  4. Wissel af qua spellen zodat er genoeg variatie is voor jou om het spannend te houden.
Online Blackjack © 2014