Blackjack 1-3-2-6 strategie toepassen

Er zijn meerdere blackjack strategieën die je toe kunt passen. De meeste spelers kiezen ervoor omdat zij denken dat je dan snel meer winst kunt maken, maar dat is geen goede instelling. Een strategie biedt namelijk houvast en zorgt voor afwisseling.

Misschien heb je al meerdere strategieën toegepast maar dan kun je deze nou ook eens proberen. Middels dit artikel leggen we je namelijk uit hoe dat blackjack spelen online werkt middels de 1-3-2-6 strategie. Daarom is het aan te raden om alles op je gemak door te nemen en dan kun jij daar het maximale uithalen. Uiteraard kan er eerst geoefend worden, bij een online casino krijg je namelijk virtueel tegoed en dan kun je zolang spelen als je maar wenst. Houd daar dan ook de tijd voor vrij zodat je weet hoe alles werkt als je in de praktijk met de 1-3-2-6 strategie aan de slag wilt gaan.

Uitleg strategie

Het is belangrijk dat je weet hoe de strategie werkt voordat je geld in gaat zetten. We leggen het je dan ook uit aan de hand van een voorbeeld en daarvoor gebruiken we een inzet van €1. Je plaatst daarbij dan een inzet van €1 en als je dan hebt gewonnen dan plaats je een volgende ronde €3. Win je dan weer dan speel je met een inzet van €2 en dan weer met €6. Als je de strategie toepast en je verliest een ronde, dan begin je weer vooraan met de strategie toe te passen. Je gaat zo door tot je 4x achter elkaar hebt gewonnen en dan kun je er het maximale uithalen.

Voordelen 1-3-2-6 strategie

Er zijn een aantal voordelen aan deze strategie, dat is namelijk dat je houvast hebt om te spelen. De winst die je kunt behalen kan groot zijn als je veel geluk hebt. Je speelt via een vast patroon en daardoor hoef je zelf geen keuzes te maken tijdens jouw blackjackspel. Het voordeel wat je hebt is dat je ook in korte tijd veel geld kunt winnen, als je maar een goede begin inzet hebt en dan 4x wint. Maar let goed op dat je afhankelijk bent van het geluk van wat je op dat moment hebt. Iedere ronde is weer spannend en dat maakt het dan ook zo leuk om met een strategie te spelen. Ook op je mobiele apparaat kun jij de strategie toepassen en dan bekijken wat de opties voor jou zijn. De inzet waar je mee begint bepaal je helemaal zelf. Hoog kan en laag kan ook, het is maar net wat jij prettig vindt.

Let er goed op dat je verantwoord gaat en blijft spelen. Speel daarom alleen met geld wat je echt kunt missen en dan kun jij aan de hand daarvan de beste keuzes maken. Ook zijn er genoeg andere blackjack strategieën die je toe kunt passen en dan kun je vanzelf nagaan wat het beste bij je past. Je hebt altijd de optie om het te proberen en daar kun je dan ook maar beter voor gaan om het spel nog leuker en spannender te maken.

Online Blackjack © 2014