Spelregels blackjack eigen maken

Voordat je een spelletje blackjack gaat spelen, is het goed om te kijken naar de spelregels. Het eerste wat je kunt doen is de blackjack spelen online bekijken en dan eerst gratis een gokje wagen. Doe dit wanneer je de spelregels door hebt genomen. Als je eenmaal weet hoe het werkt, kan er gekeken worden of je met strategie wil spelen. Deze kun je dan inzetten tijdens het spelen met echt geld (of ook eerst gratis proberen). Het eerste wat je gaat doen als je bij een online casino gaat spelen, is kijken welke varianten van blackjack er worden aangeboden. Er zijn namelijk meerdere speeltafels waar je voor kunt gaan. Let daarbij goed op de limieten die er gelden en die je kunt plaatsen. Er geldt vaak een minimaal bedrag maar ook een maximaal bedrag waar je mee kunt spelen. Dit is van belang bij echt geld spelen.

Speeltafels kiezen

Er zijn verschillende speeltafels en daarbij worden vaak diverse limieten gehanteerd. Ga daar eens goed naar kijken en dan zie je ook wat het beste bij jou past. Er kan bijvoorbeeld live gespeeld worden, daarbij wordt een spel geleid door een dealer of croupier. Maar er kan ook voor een andere variant gekozen worden, waarbij gespeeld wordt met een deck of juist een spel met zes decks. Zorg dat je van tevoren heel goed weet welke soort je speelt, zodat je je daar op voor kunt bereiden.

Blackjack spelregels eigen maken

Blackjack tips

Het is goed dat je nu gaat bekijken wat je nog meer kunt doen dan de spelregels eigen maken. We hebben nog een paar live blackjack tips die je kunt gebruiken:

  • Kies niet voor een verzekering. Vaak kun je de keuze maken voor insurance bet, daar kun jij dan geld voor betalen. Dit doe je wanneer de eerste kaart van de dealer een aas is. Je krijgt dan 2 op 1 uitbetaald wanneer dat de dealer blackjack heeft. Je verliest daarbij dan niet het volledige bedrag wat je hebt geplaatst. De kans dat het gebeurt is niet zo groot dus let goed op of dit verstandig is voor het spelen.
  • Verdubbel je inzet eens een keer, dit kan met de optie double. Als je dan wint krijg je ook hoger uitgekeerd. Probeer het maar eens en wie weet heb jij dan wel net geluk en ga jij een mooi bedrag winnen! Altijd het proberen waard als je bijvoorbeeld een paar keer hebt gewonnen (dan kun je je gewonnen bedrag of een deel daarvan inzetten).
  • Splitsen is ook een goede optie, dit kan wanneer je twee dezelfde kaarten hebt. Dan kun je splitsen. Je hebt dan dus twee setjes en dan kun je een dubbele kans maken om te winnen. Dit kan heel erg spannend worden dus zorg dat je nu ook gaat ontdekken wat dit met jouw spel gaat doen.
  • Stop op tijd met spelen. Dit is van belang omdat je dan niet over je eigen grenzen heen gaat en niet teveel geld gaat betalen. Stort ook niet meer dan je wil gebruiken / verliezen.
Online Blackjack © 2014